Blue Hawks Erhvervsnetværk
– en del af Værløse Basketball Klub

Blue Hawks Erhvervsnetværk er professionelle netværk, som har fokus på dig, der ønsker at skabe mere forretning for din virksomhed, nye relationer samt opnå ny viden og fortrolig sparring på tværs af brancher.

Formålet med Blue Hawks Erhvervsnetværk er at etablere værdiskabende relationer mellem virksomheder og ejerledere i og omkring Furesø Kommune.

Der afholdes hver måned morgenmøder af halvanden times varighed med forskellige temaer, sparring og videndeling.

Derudover indbydes der til sportaftener i forbindelse med Blue Hawks hjemmekampe, samt hyggelige aftenmøder af faglig eller social karakter.

Blue Hawks Erhvervsnetværk er et professionelt netværk, som har fokus på dig, der ønsker at skabe mere forretning for din virksomhed, nye relationer samt opnå ny viden og fortrolig sparring på tværs af brancher.

Blue Hawks Erhvervsnetværket er et samarbejde mellem Værløse Baskeball Klub og JMP & Partners

Udbytte

Udbyttet af Blue Hawks Erhvervsnetværk kan måles på henholdsvis det faglige indhold og den viden og indsigt, der opnås på møderne, samt det afkast på leads og anbefalinger, der naturligt skabes ved øget kendskab til netværksdeltagernes respektive virksomheder og ydelser.

Netværksmøderne er den første tirsdag i hver måned og består af 10 årlige møder á to timers varighed fra kl. 7.30 – 9.30. Møderne afholdes i Værløse Golfklubs lokaler, hvor der vil blive serveret en let morgenbuffet.

Hvert møde vil have et tema, hvor der vil være et indlæg med efterfølgende vidensdeling og sparring.
Temaerne vil i høj grad være præget af deltagernes ønsker. Alle møder er faciliteret af en fast facilitator, og det er facilitators rolle at afvikle møderne samt at stå for forberedelse.

Blue Hawks Erhvervsnetværk henvender sig til alle virksomheder uanset størrelse, branche eller virksomhedsform og er for alle betalende medlemmer. En virksomhed kan derfor have flere deltagere i forskellige netværk.

Hvem er Blue Hawks?

Blue Hawks er en eliteoverbygning for Værløse Basketball Klub, der har et seniorherrehold og et seniordamehold i de bedste rækker i toppen af dansk seniorbasket, henholdsvis Basketligaen og Dameligaen.

Blue Hawks tilbyder alle virksomheder, der er repræsenteret i Blue Hawks Erhvervsnetværk, fribilletter til seniorherre- og seniordameholdenes hjemmekampe.

Prisen for 12 måneders deltagelse er kr. 12.000,- ekskl. moms.

 

Info om Blue Hawks Erhvervsnetværk:

* 10 møder årligt

* Første tirsdag i måneden

* Morgenmadsbuffet inkluderet

* Fokus på Forretning, Vidensdeling og Inspiration