Sommertid er ferietid – og ferietid er lig tid til refleksion om bl.a. jobskifte

Sommerferien bliver ikke kun brugt til at koble af og trække stikket for en periode. Hos JMP & Partners oplever vi, at mange medarbejdere, topledere og specialister bruger ferien til at reflektere over deres karriere og nye jobmuligheder. Det kan vi se, på de henvendelser vi modtager via LinkedIn samt vores hjemmeside.

Når ferien er begyndt, og hverdagens stress har lagt sig, og arbejdet langsomt kommer på afstand, opstår det vakuum og ro, hvor mange tager sig tid til at tænke over deres karriere, eller ligefrem aktivt går i gang med at skifte job. Det gælder også dem, der ikke tidligere har været i overvejelser om jobskifte.

Sommeren er derfor en god tid, hvis du er på udkig efter nye talenter. Er en kandidat i overvejelser om jobskifte, skal der ikke meget til, før de viser interesse, når de bliver kontaktet vedrørende en stilling. Vi oplever, at kandidaterne er mere tilgængelige for kontakt hen over sommeren.

Derfor er det en fordel at udnytte ferievinduet til at komme i kontakt med de mange kompetente kandidater, der overvejer jobskifte. Hvis I alligevel har ledige stillinger, der skal besættes i løbet af efteråret, hvorfor så udskyde ansættelsesprocessen til efter sommerferien? I kan med fordel lige så godt udnytte det forspring, der er i forhold til opsigelsesperioden hos kandidaterne, som ellers kunne forskyde tidsplanerne yderligere.

Mens I er på ferie, går JMP & Partners i gang med at finde kandidater til jeres stillinger, så I har noget at arbejde med, når I kommer tilbage fra ferie.

For yderligere information kan vi kontaktes på +4561273687 eller kontakt@jmpp.dk

Sommer hilsner

JMP & Partners