Nyt år! Ny strategi! Nye ansatte?

Et nyt år er begyndt, og det er en ny strategiperiode sikkert også.

En strategiperiode fyldt med målsætninger, handlingsplaner, rekruttering af nye medarbejdere og sikkert også genplaceringer. Når det kommer til rekruttering af medarbejdere, kan det ofte føles som en lang og tung proces, når det skal passes ind i den daglige drift. Så bliver jobsamtaler ofte presset ind mellem ledergruppemøder, afdelingsmøer mv., hvilket ikke er optimalt, når man skal møde sin måske kommende medarbejder.

Jeg ser ofte, hvordan tidligere jobopslag bliver tilrettet den nye rekrutteringsprocess. Medmindre det er en 100% identisk stilling samt identisk profil, der søges efter, er dette ikke optimalt. Som virksomhed og arbejdsgiver, har I mulighed for at definere og søge den rette profil, også selvom, det handler om en genplacering. For hvis ”Preben” fra salg har sagt op, er et ikke nødvendigvis en ”ny” Preben, der er brug for. Virksomheden har nu mulighed for at ryste posen. Måske skal Prebens ansvarsområde fordeles ud og en ny og anden profil, skal hentes ind.

Det gøres bedst, når virksomheden kender sine medarbejderes kompetencer og personprofiler.

JMP & Partners hjælper virksomheder med rekruttering af medarbejdere, headhunting af nøgleprofiler, samt lave personlighedstest af medarbejdere i forbindelse med strategisk rekruttering, teamudvikling og ansættelsessamtaler.

Kontakt os på www.jmpp.dk eller ring til os på +4561273687.