Om JMP & Partners

JMP & Partners hjælper virksomheder med at finde deres nye medarbejdere, uanset hvor i organisationen rollen skal besættes.

Flere års arbejde med professionelle netværk indenfor ledelsesudvikling har givet os et stort netværk. Vi drives af at arbejde med mennesker, og mennesker er virksomheders vigtigste ressource.

JMP & Partners løser opgaver for både små- og mellemstore virksomheder samt større danske koncerner. Opgaverne kan være rent danske opgaver mens andre har international karakter. De fleste rekrutteringsopgaver løses som headhunting (search) opgaver mens andre løses som rekruttering (selection) eller en blanding.

Med JMP & Partners får I en professionel sparringspartner samt en seriøs rekrutteringspartner, der er grundig, struktureret, pålidelig, og har et vidtforgrenet netværk og et stærkt kendskab i mange brancher. Vi leverer en høj træfsikkerhed og kompromisløs kvalitet gennem en grundig rekrutteringsproces.

Vi kan kontaktes på +4561273687 eller kontakt@jmpp.dk for yderligere information.

 

Om Jakob Munk-Petersen

Jeg har altid haft en stor interesse i- og evne til at kunne se muligheder i match mellem mennesker, og til at kunne matche mennesker med hinanden. De seneste 10 har, jeg også matchet mennesker og virksomheder, hvilket falder mig lige så naturligt.


Det er en grundig og meget struktureret proces at finde den rette person til et job. Jeg har et meget stærkt netværk af ledere, HR professionelle samt tunge fagspecialister og ved præcis, hvor jeg skal henvende mig for at finde de rette mennesker, uanset opgavens karakter.


Kort om min erhvervskarriere:

 • 10 års erfaring som selvstændig erhvervsdrivende
  • Rekrutteringsvirksomhed
  • Rengøringsvirksomhed
 • 7 års erfaring inden for HR- og lederudvikling, leadership pipeline og netværk
  • Personlig rådgivning til Topledere, ledere og HR i det private samt offentlige om kompetenceudvikling inden for Strategi-, HR- og Lederudvikling samt professionelle netværk.
  • Startet 10 netværk op: 5 ledernetværk, 2 HR netværk, 2 netværk med strategisk fokus og 1 netværk for ledere uden formelt personaleansvar
  • Mere en 550 rekrutteringer af Topledere, funktionschefer og HR til netværk samt et stort netværk på alle ledelsesniveauer i mange brancher

 • 8 års erfaring fra den finansielle branche, som statsaut. Ejendomsmægler
  Boligmægler samt erhvervsmægler af udlejnings- og investeringsejendomme samt salg for det offentlige

 • 8 års erfaring fra it-branchen
  Konsulent samt salgschef i IT-Brancheforeningen

En god blanding og stor erfaring fra forskellige brancher