Outplacement

Outplacement og genplacering

Der kan være mange grunde til at afskedige en medarbejder, og i langt de fleste tilfælde vil afskedigelsen komme uventet for medarbejderen. Ønsker du som virksomhed at give en opsagt medarbejder en hjælpende hånd videre i sin karriere, kan en outplacementløsning via JMP & Partners være løsningen.

Vi målretter alle forløb til den person vi sidder overfor. JMP & Partners starter derfor med en indledende dialog, hvor vi afdækker forventninger og ønsker til den hjælp, vi skal yde, og taler om personens personlige og faglige kompetencer samt om hvilke muligheder han/hun har på jobmarkedet i dag.

Vi gennemgår ansøgning og CV og tager en snak omkring opbygning af CV, jobmuligheder kontra ønsker, jobmarkedet generelt, og ligger i fællesskab en strategi for jobsøgningen.

Vi scanner dagligt jobmarkedet for stillinger, der kunne matche den enkelte kandidats ønsker; og tager gerne den første kontakt til virksomheden for at sikre korrekt match. Såfremt kandidaten ønsker det, møder vi også gerne op og præsenterer kandidaten.

Vi gør naturligvis vores yderste for at placere personen i en ny stilling hurtigst muligt.

Vi tilbyder 4 forskellige pakkeløsninger til faste priser:

2 onlinemøder hvor fokus er på CV og ansøgning: 3.499,-
6 møder inkl. personlighedstest: 11.995,-
10 møder inkl. personlighedstest: 18.995,-
15 møder inkl. personlighedstest: 24.995,-

Som kunde hos JMP & Partners får du en udvidet service med høj faglighed i form af juridisk rådgivning af Advokat Nilgün Aydin, som har speciale i HR-jura og persondataret.
JMP & Partners samarbejder nemlig med Advokat Nilgün Aydin og vil henvise til hende, hvis du står over for juridiske spørgsmål til ansættelser, afskedigelser mm.

Læs mere på www.naydin.dk